Ordningskonsult Karin Lind

Ordningskonsult Uppsala

hjälp med organisering i hemmet? Kanske du behöver en nystart för att rensa och organisera hemma? Eller känner du stress inför en kommande flytt? Här får du hBehöver du jälpen du behöver med att städa, rensa och organisera av mig som ordningskonsult, och jag erbjuder min hjälp i Uppsala med omnejd.

Hjälp som leder till ökad produktivitet, minskad stress och förbättrad livskvalitet

Ordningskonsult Karin Lind

Jag hjälper dig att skapa en enklare vardag

Jag är en ordningskonsult i Uppsala som finns här för att hjälpa dig. Med ambitionen att skapa ordning och harmoni stöttar jag dig hela vägen. Jag är lyhörd och fokuserad på att hitta skräddarsydda lösningar som passar just för dig och dina behov. Här kan du läsa mer.

Ordningskonsult Karin Lind

Varför anlita en ordningskonsult?

Att anlita en ordningskonsult erbjuder många fördelar, skräddarsydda för dina specifika behov. Upplev minskad stress och ökad produktivitet genom effektiva system. Optimera din tid och förbättra din livskvalitet med en mer organiserad livsstil. Ekonomiskt sparande och individuellt anpassade lösningar ger långsiktig nytta för ditt välmående.

Minskad stress

Förbättrad livskvalitet

Ekonomiskt sparande

Ökad produktivitet

Ordningskonsult

Karin Lind

"

När du rensar ut det gamla skapar du utrymme för det nya

Optimera dina ytor genom effektiva system. Som ordningskonsult hjälper jag dig skapa organisatoriska lösningar i städskåpet såväl som skafferiet.

Ordningskonsult Uppsala

Ordningskonsult Karin Lind är din pålitliga partner för att skapa en enklare vardag. Företaget drivs av mig, Karin Lind, professionell organisatör. Efter en karriär inom ekonomi följer jag nu min passion för ordning och försäljning på heltid.

Min vision är att bidra till hållbarheten genom att hjälpa andra med rensning, ordning och försäljning. Genom att omplacera oanvända föremål minskar vi konsumtionen och främjar välbefinnandet med ett organiserat hem.

Hör av dig

Kontakta mig för att boka en kostnadsfri konsultation och ta det första steget mot en organiserad tillvaro.

Ordningskonsult Karin Lind

Jag finns här

Uppsala

Maila mig för offert
Eller ring mig

0707-61 69 43

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

[formidable id=2]